Farklı Çalışma Ortamları İçin En İyi Motorola Telsizleri

Bu blog yazımızda farklı çalışma ortamlarında en iyi faydaları sağlayan farklı telsizleri karşılaştıracağız.

Güvenlik

Güvenliğe, kullanmak istediğiniz telsize gelince daha fazla gereksinim ve özelliklerin karşılanması gerekir ve bu özelliklerin çoğu analog / dijital iki yönlü telsiz olan Motorola DP1400'de bulunur. DP1400'de bir güvenlik ekibi için makul bir miktar olan 16 kanal bulunmaktadır. Güvenlik içinde olmak, DP1400'deki bazı özellikleri kullanırken acil durum düğmesi gibi hızlı bir şekilde çözülebilecek birçok durum ortaya çıkabilir. Acil durum düğmesinin çalışma şekli, bir kez basıldığında, meslektaşınızın tüm radyolarına bir sinyal gönderir, bu da yardıma ihtiyacınız olduğunu gösterir. DP1400 ses kalitesini ve kanal tarama, VOX ve bir aksesuar konektörü gibi bağlantı özelliklerini artıran özelliklere sahiptir. Bu, bir kulak parçasını entegre bir mikrofonla bağlamanıza olanak tanır; böylece sesi doğrudan kulağınıza duyabilir ve bağlı mikrofon aracılığıyla konuşmayı en aza indirgeyebilirsiniz. Aksesuar, gözetiminizin nihayetinde sizi güvenlik olarak koruyan mümkün olduğunca ayrık olmasını sağlar. Çok basit bir iki yönlü telsiz olduğu için DP1400'e giren çok fazla bir şey yok.

Yapı ve inşaat

Bir şantiyede, yüksek veya tehlikeli ortamlarda çalışırken herhangi bir kaza durumunda sağlam ve güvenilir bir iki yönlü telsiz gereklidir ve Motorola DP4400e tavsiye ettiğimiz telsizdir. DP4400e iki bölgeye yoluyla ancak bununla birlikte erişilebilir 32 kanalları mevcuttur, şantiyelerde üzerinde çalışırken faydalıdır birçok özelliği geliyor. Bu, Bluetooth, VHF veya UHF, 5 ton sinyal, acil durum düğmesi, aktarım kesintisi ve Motorola DP4400e'de listelenen çok daha fazlasını içerir. Bu özelliklerden bazıları, tek başınıza veya yükseklikte çalışırken veya daha önce belirtilen acil durum düğmesi gibi bir kaza yaşamanız durumunda ekibinize hızlı bir şekilde bilgilendirmek için yararlı olan kişisel güvenliğiniz için çok yararlıdır. Radyonun kendisi çok güçlü ve dayanıklıdır ve telsizi bırakmanızı önleyen harika bir tutuşa sahiptir.Daha küçük, kompakt, iki yönlü bir telsiz istiyorsanız, Motorola VX-261'i tavsiye ediyoruz. Boyutları nedeniyle VX-261'in kullanımı daha kolay ve pratik olarak daha kolay olabilir, ancak DP4400e ile karşılaştırıldığında çok daha az özellik sunar. Bağlantı ve ses kalitesi, her iki telsizin kanal taramasına ve VOX’ sahip olması nedeniyle oldukça benzerdir ancak DP4400e'de bulunan tüm özelliklere ihtiyacınız yoksa daha uygun fiyatlı ve basit VX- 261'i seçin.

Turizm

Bir otelde, restoranda veya özel etkinliklerde çalışmak söz konusu olduğunda, acil durum düğmesi gibi daha az özelliğe ve hızlı ve basit bağlantı gerektiren daha fazla özelliğe ihtiyacınız olabilir. Motorola SL4000’e klavyeden ve telsizden telsize metin mesajları göndermenizi sağlayan büyük bir ekrana sahip. Gizli, hassas herhangi bir çevrede yer alırken bu çok faydalı olabilir, çünkü kongre veya atölye sırasında bir konuğun görünmesi ve sunumunda büyük bir kalabalığa sunum yapmanız gerekmeyeceği anlamına gelir. Bu, sonuç olarak müşterilerinizin veya konuklarınızın kesintisiz bir şekilde en iyi hizmeti almalarını sağlar. Bunun yanı sıra SL4000’e çalışırken kullanışlı olan birçok özelliğe sahiptir. Kablosuz ve veri için tümleşik Bluetooth 4.0 LE, 1000 kanala kadar, UHF, gizli mod, kapalı ve gelişmiş gizlilik, şık ve ince tasarımlı SL4000e için mevcut olan özelliklerden sadece birkaçıdır.SL1600'ün SL4000’e maliyet açısından uygun bir alternatif olduğu için şimdi belirtilmesi gerekiyor. Çok kompakt ve küçük olduğu için, bir otelde veya restoranda çalışırken çok kullanışlı olabilir. SL4000’e ile benzer özelliklere sahiptir, ancak bir ekranı yoktur. Kanal taraması ve çoğu iki yönlü telsizde bulunabilen VOX ile çok net bir sese sahip.